Professionel asfaltering

Asfaltering af vej udføres i høj kvalitet med
​en kort leveringstid

Leder du efter et asfaltfirma, der kan varetage din opgave med udlægning af asfalt i forbindelse med asfaltering af vej, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordens Asfalt varetager vi opgaver for entreprenører i København, Nordsjælland og på hele det øvrige Sjælland. Vi varetager også gerne opgaver for kunder i resten af landet, hvis det er her, der er behov for vores hjælp.

Udlægning af asfalt udføres af dedikeret arbejdsstyrke

Hos os kan alt lade sig gøre, og vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde vores kunder en hurtig levering på asfaltering af vej i høj kvalitet.

Vores kunder ønsker typisk, at vi kan træde til så hurtigt som muligt, så de selv kan overholde deres deadlines, og derfor har vi mulighed for at træde til allerede med meget kort varsel.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har en stor og erfaren arbejdsstyrke, der arbejder dedikeret, og som sætter en stor ære i at udføre deres arbejde i forbindelse med udlægning af asfalt i høj kvalitet. Vi har blandt den nyeste båndbils asfaltudlægger, der står klar til at lukke langrender, fiberrender og fjernvarmerender. På den måde er du sikret at få udført din opgave i højeste kvalitet.

Hvad koster asfaltering?

Det kan være svært at give en specifik pris på asfaltering af vej uden at kende til opgavens omfang og omstændigheder. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • ​Hvilken opgave du skal have udført
  • ​Hvor omfattende den er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalteres

Vi tilbyder blandt andet asfaltering efter langgravninger og fibergravninger, og vi kan varetage alt lige fra udlægning af asfalt og knust asfalt, til en ny parkeringsplads til reparation af huller i veje. Vi udfører altid vores arbejde til en attraktiv pris per m2 – også hvis du har brug for en hurtig levering. Vi tilbyder desuden asfaltfræsning, revneforsegling og vejmarkering.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på asfaltering af vej

Vores kompetencer spænder bredt, og vi er derfor din ideelle samarbejdspartner til din næste asfalteringsopgave. Vi samarbejder desuden med NCC. Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Følg med på Facebook​

Følg med på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

facebook

Er du interesseret?

Kontakt os for et godt tilbud

​Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os er du sikret et professionel og kompetent asfaltfirma, hvis du vælger vores os som din samarbejdspartner ved dit næste asfaltsprojekt.

Firmainfo

​Nordens Asfalt A/S

Havneholmen 14b, 2.th

2450 København SV​

Få rutevejledning her

​Telefon

28 19 60 00

Nordens Asfalt A/S – CVR: 42403180

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld forularen og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på den ønskede arbejdsopgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​