Konkurrencedygtige priser på asfaltfræsning

Asfaltfræsning kan udføres med kort varsel

Har du brug for at få udført professionel asfaltfræsning, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Nordens Asfalt er vi blandt andet specialister inden for fræsning af asfalt, og vi står klar til at udføre din opgave, uanset hvor i landet den skal udføres henne.

Vi henvender os hovedsageligt til entreprenører, der har brug for professionel hjælp til asfaltfræsning, og vi varetager ofte opgaver for vores kunder i København, Nordsjælland og på resten af Sjælland. Vi tager dog gerne imod opgaver i hele landet, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave til os.

Netop fordi vores kunder typisk er entreprenører, der selv skal overholde deres deadlines, så ved vi, hvor vigtigt det er, at vi kan træde til med kort varsel. Når du henvender dig med din opgave til os i dag, har vi derfor mulighed for at udføre arbejdet allerede i morgen – hvis det er det, du har behov for.

Hos os kan alt lade sig gøre, og vores store og dedikerede arbejdsstyrke sørger altid for at udføre asfaltfræsning i højeste kvalitet.

Vi står klar til at varetage din opgave

Asfaltfræsning er en væsentlig del af det grundlæggende og forberedende arbejde, når det kommer til asfaltering og udlægning af asfalt. Hvor stort behovet for fræsning af asfalten er afhænger blandt andet af vejens tilstand, men det vurderer vi naturligvis, inden vi går i gang.

Vi kan også stå for det efterfølgende asfaltarbejde.

Kontakt os og få beregnet en pris på asfaltfræsning

Har du en opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på asfaltfræsning og vores øvrige arbejdsområder, og du kan altid være sikker på, at arbejdet bliver leveret til den aftalte tid og i højeste kvalitet. Vi tilbyder desuden også afstribning.

Følg med på Facebook​

Følg med på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

facebook

Er du interesseret?

Kontakt os for et godt tilbud

​Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os er du sikret et professionel og kompetent asfaltfirma, hvis du vælger vores os som din samarbejdspartner ved dit næste asfaltsprojekt.

Firmainfo

​Nordens Asfalt A/S

Havneholmen 14b, 2.th

2450 København SV​

Få rutevejledning her

​Telefon

28 19 60 00

Nordens Asfalt A/S – CVR: 42403180

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld forularen og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på den ønskede arbejdsopgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​